Maj börjar med drama för dig

God första maj!
Sitter och ugglar på jobbet. Stan ligger öde, sånär som på några festliga människor som är på väg hem. De vinglar från sida till sida på trottoaren och trampar nonstop i spyor. Vissa är sura för att de inte fick något i murran och slår sönder skyltar och fönster. Kanske slår de ner någon stackare som helt oskyldigt är ute och rastar hunden.
Snart vaknar du. Bakis och skakis. Pengarna är slut och månaden har bara börjat. Och var ligger mobilen? Glömde du kreditkortet i baren eller tappade du det i taxin? Varför är dina byxor alldeles leriga? Gör det inte lite ont i vänster arm? Och herregud – vem är det som ligger bredvid dig i sängen? Du ser bara ett stort burr på kudden. Vad är det som ligger på golvet? Trasiga, använda kondomer. Bra försök, hjärtat.
Skönt att jag slipper det där dramat just den här morgonen. Igår kväll var jag hemma med Sebbe och Hundvakten som kom över på middag. Såg Dallas. Surfade. Sov. Det eldades i närheten av hemmet. Ett band spelade så det ekade mellan husfasaderna. Idag ligger det skräp överallt. Inte minst engångsgrillar.
Drick nu ett rejält glas vatten och försök hitta dina borttappade prylar. Förklara för din sexualkumpan att alltihop var ett misstag som inte kommer att upprepas. Sedan går du ut och städar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *