Livet i ett nötskal

Här har jag gått runt de senaste dagarna, uppklädd till tänderna med finskjorta och fluga och med strikt sidbena och concealer under ögonen och inte har jag fått oväntat besök för det.
I dag däremot, när jag sitter framför datorn och äter nylagad lasagne och hyr förutsägbara romantiska komedier på Headweb, och ser ut som en kratta iklädd noppiga myspyssöndagsbyxor och en sån där ful tröja som bara används i hemmet, och mitt hår spretar och flänger och de mörka ringarna under ögonen är som pannkakor i mitt oktoberglåmiga ansikte – ja, idag ringer den nya grannen på och ber att få låna tvättstugenyckeln.
Sådant är livet. En komedi – dock ej särskilt romantisk.

18 reaktioner till “Livet i ett nötskal”

  1. ”…och de mörka ringarna under ögonen är som pannkakor i mitt oktoberglåmiga ansikte…”
    Hahaha… du är ju bara för underbar. Inte tror jag ett ögonblick att du har pannkakor kring ögonen… småplättar möjligtvis…hahahaha!

  2. Du glömmer att många (några) av oss drömmer om någon vi kan ta hand om, fixa till, fräscha till, ställa oss i duschen med o.s.v. Är man hel och fin så finns där ingen utmaning att ta sig an. Att förvandla grodan till prins är drömmen.

  3. Romantik ska man nog inte leta efter så aktivt. Den bara kommer så där oförhappandes. Jag tror nog att du var till din fördel, även i den utstyrseln.

  4. Så är det väl tyvärr nästan alltid. När man är på topp och välvårdad så syns man inte. Så snart man har en lite sämre dag så ploppar de fram som skjutna ur en kanon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *