Hej då Zipper

Jag kan konstatera att Zipperfolket börjat bete sig som huliganerna på Patricia – de slänger ut folk på måfå bara för att kunna släppa in nya, färska som de kan mjölka på pengar.
Nej tack, säger jag. Efter sammanlagt tre besök så gör jag slut. Vilken tur att kärleken aldrig slog till.
Aha, du tror att jag skämtar, ditt lilla as – låt mig då påpeka att när jag gjorde slut med Patricia så var det slut för alltid. Patricia existerar liksom inte längre i mitt medvetande. Och jag är inte den ende som dumpat slynan – ingen besöker ju henne längre.
Så fuck you Zipper bitch. Jag håller mig till Torget – där är jag alltid välkommen.

2 reaktioner till “Hej då Zipper”

  1. Hm.. visste inte det om Patricia.. dom gånger jag varit där med mina bögkompisar har jag alltid tyckt att det varit mysigt och deras mat är ju supergod.. 🙂 Men jag har väl inte ”hängt” där tillräckligt ofta eller länge för att upptäcka nackdelarna.. Trist när ställen inte uppskattar sina gäster mer!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *