Lili & Susie

Hade en väldigt trevlig första kväll på Pride.
Sprang på Österrike-B, Aronson (som tycker att jag är “söt och rolig“), Jonaz, Jennie (”Ska du inte gå in i parken?” “Nej, jag ska se Madonna i Rom” “Fan också”) och några till.
Härligt att umgås med MM. Förr i tiden var vi som Lili & Susie men numera jobbar vi alltid om varandra. Jag blev lite rörd när hans sambo, ML, dök upp. Han hade varit bortrest och de hånglade vilt. MM:s vänner kom ihåg mig för en gångs skull. De kom inte ihåg mitt namn men de visste att vi hade träffats förr.
Annars var det sig likt; krimskrams, politiska partier, butchiga flator med hysteriska frisyrer, fjolliga ynglingar från landsbygden, Shirley Clamp, stiliga karlar osv.
Lill-Babs var väl trevlig men jag har aldrig förstått hennes “storhet”.
Är på jobbet nu, fast bara halva dagen, och sitter vid den lååångsamma datorn. Det tar en evighet att öppna en sida. Har en arbetsblogg (jättehemlig) (bara för att jag måste). Den är full av crap. Dagens inlägg heter Italians do it better. Vad vet väl jag, liksom. Jag är sur för att jag tog med mig fel nycklar. Kommer inte åt mina havregryn – ingen frukost.
Ikväll är det äntligen schlagerkväll i Pridepark. Mihai Traistariu (”Tornero”) kommer. Lordi kommer ej (upptagna). Kikki kommer säkert. Det är spännande. Lite som julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *