Kort om Anka

Anna Anka fick mig att slå på radion i morse. Är inget radiofan kan jag kort konstatera – faktum är att jag inte lyssnat på radio på många herrans år men sedan ett tag tillbaka har jag lyssnat på Vakna med The Voice på torsdagar då Katrin Zytomierska medverkar.
I morse var det radiodags igen. Jag slog på Rix MorronZoo för att höra fru Anna Anka.
Hahaha.
Säga vad man vill om hennes åsikter men hennes humor faller mig i smaken. Hon är ju ingen trist dam direkt, utan hon avhandlar avsugningar och slickerier på löpande band. ”Paul är den bäste slickaren”, sa hon t ex i morgonens program.
Hahaha.
Allt kombinerat med hennes extremt monotona, knarriga röst och horribla dialekt. Ja, riktigt vidrig i mina öron.
Jag ser redan fram emot att se Anka i kvällens Skavlan på SVT . För att inte tala om intervjun i TV8 på måndag.

6 reaktioner till “Kort om Anka”

  1. Att damen är lite frispråkigt kocko behövs det ingen större IQ för att tyda.Samtidigt är det enormt roande i dessa jämlikhetsdagar när t ex sex är ett så öppet ämne enligt somliga att denna Anna Anka blir påhoppad så fort hon nämner detta sex för att bli lycklig ,ganska egendomligt , eller hur !?.Som att äta kakan och sedan undra varför den inte finns kvar enligt dessa moderna kritiker.Kan man spå en viss avund i det hela !?. BIG 🙂

  2. Heja Anna!
    Hoppas att att kommunistkärringar sätter i halsen.
    Jag vet felet med dom?
    De har fått för lite kuk eller så är de flator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *