Kanske får jag snart mitt liv tillbaka

Igår ringde det från okänt nummer och jag kände genast att antingen får jag jättegoda nyheter eller så får jag nåt negativt kastat över mig. Okänt nummer betyder oftast antingen eller.
De här gången handlade om positiva nyheter. Äntligen! Jag har fått tid för operation! Nästa vecka ska jag träffa kirurgen och veckan därpå lägger jag mig på operationsbordet och får två skruvar i ryggen.

Damen som ringde var rar. Kanske thailändska. Hon frågade om jag ville tala svenska eller finska och jag svarade att båda funkar. Hon fortsatte tala svenska trots att det var lite kämpigt. Gulligt.

Men äntligen! Jag har väntat sedan i februari. Hela året har livet stått på paus.
Jag har skrivit om detta många gånger, så jag ska inte dra det hela ännu en gång. Du kan läsa bland annat här och här och här och här.

Jag har aldrig tidigare blivit opererad tidigare. Eller sövd. Lite nervöst är det således, men jag vill bara få mitt liv tillbaka.

En kommentar till “Kanske får jag snart mitt liv tillbaka”

  1. Äsch! Det kommer att gå bra!

    Var lite orolig första gången när jag skulle operera bort njuren och blev nojig och skrev ner alla passwords och sånt utifall att, men vaknade upp och allt var som vanligt (men hade ont förstås)!

    Har även provat på lättsövning (antagligen inte aktuellt i ditt fall) med något Propofol-liknande (det som Michael Jackson dog av) och det var en av de behagligaste upplevelserna jag varit med om! Förstår precis varför MJ körde hårt med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *