Käftis och mardrömmar

Det gick bra hos tandläkaren. Var på City Dental, och för ickestockholmare kan jag berätta att stället är en bespottad billigare mottagning med gott om importerad personal.
Jag blev nästan lite besviken då både sköterskan (ung dam) och tandläkaren (väldigt ung man med lite polskt utseende) talade svenska (den senare helt utan brytning). Det sköna var att det var lite snack och mycket verkstad. Typ: ”Tja, jaha, en av dina lagningar har gått sönder. Lägg dig ner och gapa så jobbar jag.” Inget skitsnack. Skönt.
Grabben i kassan flirtade lite med mig. Japp, det gjorde han. Ta mig tusan. Jag fnissade mest, nervös som jag var.
När allt var färdigt motionerade jag hem och här är jag nu.
Det var inte det inlägget skulle handla om. Nej, det skulle handla om drömmar.
Det lilla jag sovit den senaste tiden har resulterat i ett gäng absurda/konstiga/ångestframkallande drömmar.
En gång drömde jag att jag insåg att alla mail jag någonsin skrivit hade skickats till samtliga i adresslistan. HERREGUD. Jag vaknade och kunde knappt andas!
En annan gång drömde jag att jag blev av med handväskan i Jerusalem (!). Hade sån ångest! iPhone. Plånbok. Pass. Allt. FATTA så hemskt.
När jag vaknade ville jag först tillbaka till drömmen för att se om allt ordnade sig till slut. Snart var jag dock bara tacksam över att det hela hade varit en mardröm och inget annat.
Det var det.

4 reaktioner till “Käftis och mardrömmar”

  1. Jag har också varit till käftis idag. En fruktansvärd historia som jag inte tänker fokusera på. Jobbigt och dyrt var det bara.
    Dina drömmar är svårtolkade. Du blir avslöjad och du blir av med saker. Vad kan det betyda, månne?

  2. Oj oj. Ja, jag blir ständigt avslöjad. Och av med saker. 🙁 Nja, det senare var ett tag sen sist.
    Hoppas din käft mår LITE bra åtminstone, raring J. @Jerry

  3. Love City Dental.. när jag var där blev jag behandlad av Sergej… stor ryss (antagligen) talade inte mycket svenska eller engelska men han bad mig att ’open your mouth’.

Kommentarer är stängda.