Jag vaknade av att jag skrattade

Detta kommer bara mina arbetskamrater förstå med ändå; jag drömde att jag en ledig dag skickade ett SMS till kollegan F, som för övrigt verkligen inte förtjänar ett sådant meddelande. “Glöm nu inte att ringa numren!”, skrev jag. Hahaha. Förstår ni nu att jag tar mitt jobb på största allvar!?
Om igår: Det var trevligt, trevligt. Lite dramatiskt dock då jag brände maten då jag talade i telefon med min mor. Tack och lov hade jag bunkrat upp inför helgen så jag hade nog med mat för att börja om från början.
Och gott var det så klart.
Sedan var det prat om det mesta (även lite ekivokt), Kylie och Madonna på DVD, Sebbe överallt…
Slutligen klubbade vi.
När jag gick hem regnade det sååå mycket så jag stannade vid ett arabiskt matställe jag ej sett förr och åt mig nykter.
Nu är det Hejsan söndag-känsla.