Jag testar Sleep Cycle – del 1

Hej där.
Hur gick det att sova med Sleep Cycle-programmet kanske ni undrar.
Dessvärre kan jag ej svara på det eftersom jag sov alldeles för kort tid och alldeles för dåligt, men jag låg i bingen 23:15. Vid midnatt var jag uppe och drack vatten och därefter låg jag och vred och vände på mig ett bra tag. Låt oss titta på vad programmet själv säger. Hmm. Somnade jag alltså vid 01? Drömde jag vid 03 och sov ”djupt” vid 02 och 04? Det känns som att allting är upp och ned i och med att ”Awake” är där uppe, men det kanske är så det ska vara.  Vaknade jag utvilad? Nej, det kan jag inte påstå. Jag vaknade av ljudet ”Sunrise” (som jag valt själv) och därefter snoozade jag i en hel timme eftersom jag kom på att jag kunde ta med mig Sebbe till jobbet idag.
Jag ska fortsätta använda programmet för att få lite klarhet i det hela. Sömn är spännande och som trogna läsare vet: mitt största problem ända sedan jag var ett vithårigt pojkglin.
Det ska framförallt bli spännande att testa programmet i helgen då jag är ledig och inte måste gå upp senast ett visst klockslag.
Jag läste för övrigt en artikel om Maciek Drejak – kisen som ligger bakom programmet – i nya numret av MacWorld. Kul läsning. Kul tidning!
Läs även Recension av Sleep Cycle.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 reaktioner till “Jag testar Sleep Cycle – del 1”

Kommentarer är stängda.