Jag lyxade till det

Jag har inte berättat färdigt om min senaste resa, så nu fortsätter jag… De tidigare inläggen finns här.

sexy kim having breakfast in tel aviv
Dagen började med frukost på stan med ex-maken.

hunk
Ex-maken. 🙂

Näst sista dagen lyxade jag till det och tog in på hotell. Det visade sig vara svårt att bara så där huxflux få tag i ett ledigt rum mitt i Tel Aviv, men efter några om och men och med lite hjälp av ex-maken så ordnade det sig och jag tog in på Sun Aviv – perfekt läge på Montifiori Street. Ja, jag rekommenderar hotellet för en natt eller två, men det är mycket enkelt och frukosten – som jag naturligtvis sett fram emot – var inte som vilken hotellfrukost som helst; hunken i receptionen plockade helt sonika fram kaffe och yoghurt och bröd och marmelad och juice när jag kom ner till det lilla, lilla kafét. Men som sagt: är du ute efter stadens sus och dus och mest bara sover på hotellet så funkar Sun Aviv bra. Pris per natt: 638,85 kronor.
sun aviv map
sun aviv
Naturligtvis tog jag en bild på utsikten från rummet...

…Och när jag googlade såg jag att någon som bott i samma rum gjort detsamma.  Se här. Ha ha ha.
sun aviv, tel aviv
Man ska alltid ta en bild på dörren, så man vet var man bor!

sun aviv hotel room
Här slappade jag loss lite mellan varven.

sun aviv, bathroom
Meningslös semesterbild (love them).

time out israel
Sänglektyr.

Avslutningsvis ett par eleganta Tel Aviv-bilder som jag fann på nätet (tack till fotografen). Visst är de underbara? Visst ser och känner man spänningen och pulsen?
tel aviv
tel aviv
Nästa gång bjuder jag på random city shots. Hej så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.