Jag jobbar medan Sebbe skuttar i snön

Tjenixen.
Ni har helg – jag jobbar niodagarsvecka.
Jag trivs men är lite bitter över att jag drar in cash till statskassan för att vi ska kunna ge bistånd och bidrag till alla de där underutvecklade länderna som tycker att det är härligt och riktigt att hänga icke-heterosexuella.
Hur kan man inte bli bitter i denna värld?
Nåväl.
Jag sitter ensam på kontoret och sliter (nåja) och när jag kommer hem så ska jag jobba med vår nya, eleganta tjänst.
Sebbe är bortrest, förstår ni.
Ja, han ilar runt på landet; okopplad, lycklig och sorgfri skuttar han harlikt runt i de enorma snömassorna medan Det Lyckliga Bögparet fotograferar honom. Ja, jag vill ju inte missa något så jag skickade med en kamera. 🙂
Därefter tar Sebbe en lur medan grabbarna lagar smarrig middag. De slår sig ner och hugger in; de sippar i sig mustigt rött vin och ögonen tindrar.
Sådant ska livet vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *