Gör din perfekta kväll ännu bättre

Aha, du ser fram emot en myspysig filmkväll med din älskade; efter middagen lägger ni er huller om buller i soffan och sippar på ett gott glas vitt och ni hånglar förmodligen lite mellan varven. Kanske prasslar en godispåse då och då, men hör upp! Jag tycker att ni ska smaka Estrellas nya Rings Onion!
Det låg en påse på jobbet häromdagen och snacksälskare som jag är så tänkte jag ”hmm, vad är det här för nytt?” Jag smakade, mm:ade, hmm:ade och jag blev inte besviken.
Fy farao så goda de är!
Extremgoda.
Letade efter dem i min närbutik igår men fick gå hem tomhänt. Idag däremot fann jag dem på Hemköp.
Njut! Njut ni mellan hångelattackerna så njuter jag medan jag sitter ensam och surar.
Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 reaktioner till “Gör din perfekta kväll ännu bättre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *