Jag drabbas av andnöd utan musik

Idag vill jag hylla den bästa musikspelaren jag någonsin ägt (och de är många). Jag vet inte hur många jag köpt genom åren men otaliga är de freestyles (remember?), bärbara cd-spelare, minidiscspelare samt mp3-spelare som fått smaka på mitt visakort.
Jag tror jag har tre eller fyra halvdana mp3-spelare i “elektroniklådan” där hemma (som jag inte vågar göra mig av med eftersom herr iAudio faktiskt kan drabbas av kortslutning en mindre vacker dag). Ett tag hade jag en ipod men jag tyckte ljudet var sugigt (!) och programmen onödigt komplicerade så jag sålde den. Det var då jag fann min nuvarande kompis; herr iAudio. Den är rätt ful men hållbar (metall!) och ljudet är kalasklart. Den har fungerat felfritt längre än någon annan spelare (och numera, i detta make more cash-samhälle, pajar ju allt hela tiden).
Så hurra för min gode men fule vän; herr iAudio 20 Gb som gör det han är gjord för bättre än någon annan. Inte en massa krimskrams – bara ljuva toner.
Edit: Nej, jag fick inte betalt för att skriva detta inlägg.