It comes and it comes (and cums and cums)

Gårdagen avslutade jag med filmen Prime. Jag youtubade och halkade in på en intervju med Meryl Streep som var i färd med att promota denna film och vips satt jag och såg den.
Mycket trevlig. Ja, Meryl Streeps rullar är ju alltid sevärda.
Naturligtvis visade det sig snart att det fanns ett judiskt tema i filmen – ja, det är ju så att allt judiskt bara kommer till mig.
Det gäller även män. Jag googlade just hunken i huvudrollen och ja, det är klart att Bryan Greenberg är jude. Och vacker som denna aprilmorgon.
Sebbe väckte mig och jag öppnade balkongdörren och låg i sängen och fantiserade om vad Bryan Greenberg och jag skulle kunna hitta på tillsammans lyssnade på fåglarna som sjöng sina vackraste sånger. Visst är det underbart!  Efter en promenad slank en tallrik fil + blåbär ner och nu krävs kaffe i stora mängder inför en timmes arbete. Därefter tar jag semester ”på riktigt”.
prime movie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *