Ingen blir gravid här inte

Hej. Nu är jag tillbaka på kontoret efter två dagars hemmajobb. Jag valde att promenera – dels eftersom jag inte litar på tuben, men inte minst på grund av att jag känner mig fläbbig och fet efter allt hemmaugglande.
Jag började dagen med att ta emot lite heterofilreklam i inkorgen:

Nej, det är ingen risk att jag får höra den där meningen.
En annan som knappast behöver vara orolig (?) över att mot sin vilja råka göra någon på smällen är den där smygheta skridskoåkaren som gjorde bort sig i natt eller igår eller när det nu var (vad vet väl jag) – Sven Kramer.

Ni vet vad jag menar.

10 reaktioner till “Ingen blir gravid här inte”

  1. Av någon grund irriterar det mig att hans namn är Kramer som i kram… inte som i Kramer i Seinfeld. Visst är det bra att irritera sig över världsliga saker?

Kommentarer är stängda.