Ickeprogram

anna anka
Jag fann fru Anka en smula underhållande i Svenska Hollywoodfruar – lite som en frisk fläkt så där, men efter gårdagens premiär av Anna Ankas jul så börjar jag ju undra om hon har alla suggor i båset. Alla hästar i hagen. Alla tomtar på loftet. Eller om hon bara driver med oss och skrattar hela vägen till banken.
Tänk att vakna bredvid denna människa.
Men fatta vilket ickeprogram; det handlar ju om absolut ingenting. Att Aschberg dök upp gjorde det bara ännu värre.
Såg ni? Vad säger ni?
Uppdatering: Den tradige kocken i måndagens avsnitt var inte roligare han.

12 reaktioner till “Ickeprogram”

  1. Jag såg slutet när hon spelade biljard med Anna Skipper, men jag fattade inte vad det handlade om. Det kanske inte var så konstigt då.

  2. hon driver sin persona till absurudm, och framstår enbart som den bittra människa hon verkar vara, som nu gör altl för att hänga kvar i rampljuset. Det bästa är dock att hon redan i förväg tackar nej till alla erbjudanden hon i verkliga livet aldrig skulle få (som underklädesmodell för ett svenskt modeföretag, som utvikningsbrud etc)

  3. Du menar att hjulet snurrar men hamstern är död? Nå, men jag tittar inte på sånt där svenskproducerat. Nånsin (om det inte handlar om inredning). Men Anna är kanon! Hon är ju skånska! Öh, det är allt jag vet och på det baserar jag min åsikt.

Kommentarer är stängda.