Heterobrudarna tar för givet att jag vill ligga med dem

Jag kräks på töntiga rubriker som “Gaykillar vill ligga med mig” (artikel om BWO i gårdagens Expressen).
Martin säger: “Gaykillarna tar för givet att jag vill ligga med dem”.
Jaha.
Jag vill det inte. Du är ju söt men på tok för valpig och blek.
Eller förresten; att du är just “söt” säger ju allt. Söta ligger man inte med. Söta gullar man med i soffan. Eller spelar sällskapsspel tillsammans med.
Och igår när jag åkte t-bana hem från jobbet satt en heterobrud en bit bort och hon släppte mig inte med blicken. I en kvart satt hon och log ekivokt. Kanske slickade hon sig till och med om läpparna. Det syntes tydligt hur hon fantiserade om hur hon skulle kasta mig raklång över golvet och hur hon skulle mata mig med sin… och sedan…
Så nu skanderar jag; heterobrudar vill ligga med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.