Schhhh!

Ibland blir jag väldigt stressad och pressad och trött och psykiskt utmattad av att det är så mycket ljud överallt. Tänk er att ni står på en perrong och ni hör en massa onödigt oväsen hela tiden. Någon smattrar med händerna. Någon halvstampar med de sylvassa klackarna mot stengolvet. Någon visslar. Ett gäng ynglingar kommer farande på skateboards (usch!). Tänk om alla de där ljuden upphörde – fatta så skönt.
Idag var det mycket ljud på jobbet och när jag satt på tuben hemåt satt det så klart ett par otroligt pladdriga brudar på ena sidan om mig. På den andra satt en man som talade högt i mobilen.
Jag ville skrika; SHUT THE FUCK UP! men vågade så klart inte. När jag och Sebbe kom ut i skogen tog vi varsitt djupt andetag och älskade livet.
Jag fick veta förstod idag att mitt ex blivit tillsammans med en av karlarna jag dejtade i somras och jag blev överraskande nedstämd. Minnen sköljde genom mitt redan utmattade huvud och jag blev ledsen. Men ändå på ett bra sätt. Jag tror ju att sorg kommer i en viss mängd och ju snabbare man får ur sig det desto bättre. Det senaste året har jag nog mest gått och sipprat så det var nog bra med en flod av sorg. Kanske är jag av med eländet nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *