Granngossarna rensade rören. Tacksamheten är enorm.

Igår kom alltså granngossarna förbi och rensade mina rör.
Själv smög jag runt iklädd hatt och boa. ”Varför har du klätt upp dig så på en helt vanlig novembertisdag?” frågade gossarna. ”Därför att jag går runt och plockar och tvättar och småstädar i bostaden och det blir så mycket roligare om man klätt upp sig en smula”, svarade jag.
Efteråt kunde jag (äntligen) nyduschad och tacksam lägga mig i soffan och se om den dagsfärska Sex and the City 2. Ja, jag somnade som sagt mitt i, men det var trevligt så länge det varade.
Tack, mina fina granngossar. Ni gör mitt liv så mycket bättre.

2 reaktioner till “Granngossarna rensade rören. Tacksamheten är enorm.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *