Gårdagskvällen i bilder

Några bilder från gårdagskvällen.
snö
Sebbe visste som sagt att något var på gång då husse parfymerade sig. När jag sedan sa Hundvaktens namn så blev han eld och lågor och ännu gladare blev han då snötäckta gator mötte oss när vi kom ut.
snö
Hurra hurra. Som ett barn hoppade han runt; rusade fram och tillbaka och smakade på den rena snön.
paket
Vi såg ett par schyssta paket!
hundvakten
Äntligen i Hundvaktens knä. Sebbe trivdes och alla var glada och Hundvakten var kvällen till ära klädd som en sann folkpartist.
hundvakten lila
Maten var som alltid fan-tas-tisk. Både julmusik och doftljus spred stämning i det bögexklusivt inredda katolska hemmet. Chilensk sprit rann nerför min strupe medan såväl fjäderlätta som tunga, existentiella samtalsämnen betades av.
stadsbibliotek
På hemvägen tänkte jag ta ett elegant foto på Sebbe framför Stadsbiblioteket… men nöden har som bekant ingen lag.
annika billström
Vi träffade Annika Billström. Vi blev även uppchattade av en parant ung kvinna som förmodligen var en smula salongsberusad. Hon var lycklig också då hon hade fått en ros – kanske av sin middagsdate. Kanske var hon nykär! Hon sa att Sebbe var vacker och han var lite skeptisk till hennes bebisspråk. Jag gjorde även lite reklam för iPhone. Hon var mycket sugen på en.
snöig hund
När vi klev av tuben låg snötäcket kvar och vi rusade lyckliga och mätta hem till bostaden. Sebbe somnade bums medan jag satt uppe till två och backuppade hela mitt musikbibliotek.
Tack för en fin afton!

8 reaktioner till “Gårdagskvällen i bilder”

Kommentarer är stängda.