Fredagsbilder


Hetero-Jompa och jag kom fram till att för några år sedan tipsade jag om goda drinkar och om fräsiga krogar. Idag tipsar jag om hälsosamma maträtter och lågprisbutiker. Mitt senaste tips är en ost jag hittat på Lidl – en fetakopia skulle man nog kunna säga. Den heter något i stil med ”Greek style bla bla cheese” och den smakar kalas! På bilden: ugnsstekt vitlöksklyfta + nämnda ost – en smaksensation!
hundpark
Igår var vi i hundparken och till min enorma glädje skuttade Sebbe runt som vanligt. Jag hoppas, hoppas att han snart är återställd och att han inte har ont. Jag hoppas, hoppas att antibiotikan gör susen och jag hoppas, hoppas att det antiinflammatoriska, smärtstillande medlet gör vad det ska.

Och så här ser det ut när jag preparerar Sebbes lunch med Metacam. Igår ville han dock inte äta och det slutade med att jag fick spruta in en dos i ovannämnda ost. 🙂

Själv börjar jag få ont i njurarna (?) och levern (?) efter att ha ätit smärtstillande mer eller mindre nonstop sedan i början av december. Men vad kan jag göra åt saken? Inte mycket. Den där Denise svarade till slut och jag ska tillbaks till käftis på måndag.

Bonusbild: ”arg lesbian”.

5 reaktioner till “Fredagsbilder”

Kommentarer är stängda.