FB-drama

Jag tycker det är rätt gosigt att småhänga på Facebook och titta på vänners vänner och vänners bilder och annat mysigt, men några saker är ju rent ut sagt förskräckliga!

Vi börjar med den där Compare-applikationen. Ni vet, Gittan kan få frågan: “vem skulle du helst mysa med – Kim eller Barbro”, och så svarar hon “Kim” och jag får veta att “någon jämförde dig med någon annan och skulle hellre mysa med dig än den andra personen”.
Ja, det var ju trevligt så här i januarimörkret.
Men. Om Gittan hade valt Barbro hade jag fått veta att “någon jämförde dig med någon annan”. Punkt. Alltså tyckte Gittan att Barbro var roligare/snyggare/bättre/någonting annat än jag. Fantasin skenar iväg. Vem tyckte vad? Och varför? Ååh, så frustrerande.

Ännu värre är applikationen ovan. Man får veta vad folk tror om en. Det är frustrerande att se att någon tror något om en som verkligen inte stämmer. Jag vill skrika: Du har fel!! Tack och lov har jag en blogg där jag kan dementera/bekräfta.
Så här ligger det till:
Fråga 1. Fel svar. Jag stal en tia av mor en gång (jag var väl 12 ungefär), och köpte gula blend. Jag har bett om förlåtelse.
Fråga 2. Fel svar. Jag är mycket religiös på mitt eget envisa sätt.
Fråga 3. Rätt svar! Jag har ett oerhört porrigt psyke (tänk det finska uttrycket siitä puhe mistä puute – ungefär “man snackar om vad man saknar”.
Fråga 4. Fel svar! Skärpning. Jag hade chansen att gifta mig med miljonären men jag tackade nej då jag vill ha kärlek och passion.
Fråga 5. Fel svar. Det beror så klart på vilken insekt vi talar om här, men jag skulle definitivt svara ja på frågan.
Fråga 6. Fel svar. Men jag duger uppenbarligen som “vän” på Facebook!
Fråga 7. Förmodligen fel svar. Fysiskt skulle jag ju inte våga (jag är klen), men verbalt skulle jag göra mitt yttersta.
Fråga 8. Rätt svar. Haha.