Diagnos, tack

Här ser vi en människokropp (jag vill inte fläka fram en lättklädd bild eftersom vi redan drunknar i nakenbilder). Det svarta är smärta; som ni ser så har jag ont lite varstans.
Jag borde träffa en läkare men jag blir ju förbannad varje gång jag gör det, eftersom de aldrig hittar felet. Så… ge mig en diagnos om ni kan.
Så här ser det ut, kroppsområde för kroppsområde:
Huvud – värk. Har kommit fram till att det handlar om spänningshuvudvärk. Det är en annorlunda och oerhört malande smärta, som ni säkert vet.
Bihålor (?) – molande irriterande men än så länge svag smärta. Beror förmodligen på förra veckans akuta förkylning/svina.
Hjärtregion – stickande smärta då och då. Inte den där ”naturliga” (frågade en läkare en gång) smärtan som titt som tätt uppkommer vid inandning.
Midja -> ljumske -> lår – konstig molande värk. Mer eller mindre konstant. Kanske nån inflammation där inne nånstans? Eller blindtarmsproblem?
Knä – värk. Har dock alltid haft knäproblem så detta är nog oberoende av ovanstående. (Mitt knä knäpper på ett mycket obehagligt vis.)
Tack på förhand.

18 reaktioner till “Diagnos, tack”

 1. Jag tycker det är på tok för lite lättklädda bilder…
  Av bilden att dömma så verkar det kört om du har allt det där på en gång?
  Mille var nog riktigt stressad över att vara ensam på pensionatet. Fanns ju andra hundar att leka med, men mycket ensamträning vart det. Så han har praktiskt taget bara sovit hela helgen sen vi kom hem.

  1. Raringen Mille. Sebbe är likadan, även om han bara sovit över hos goda vännen Hundvakten.
   Tack för knätips! Du får blogga om det nån gång. Med bilder och allt!

 2. Just det ja. Knät…det problemet hade jaag och opererade knät med titthålskirurgi. De skarappaade bort förhårdnader på insidan av knäskålen, Plica-bildningar, nu knäpper det MYCKET mindre.

 3. Är mycket tacksam om du kan vidarbefodra informationen du får till mig. Förutom bihålorna har jag exakt samma symtpom…

 4. WTF. Kom inte mitt svar där det borde? Jag svarade i vilket fall på ditt svar:
  Kanske i det korta perspektivet, men inte i det längre…

Kommentarer är stängda.