Det var då ett splittrat inlägg

Arbetsdag 6/14 är här och jag och Sebbe har det gott på ett folktomt kontor. Solen skiner som tusan utanför fönstret och vi har vårkänslor innanför herrblusen. Mmmh!
Det var inte det vi skulle prata om. Nej, vi ska prata om att det är ju nästan lite, lite komiskt hur den gyllene regeln aldrig slår fel; det vill säga att såna där människor vi dejtat, som drog sig ur eller liknande, hör av sig så fort en storhelg är här. Då duger vi. Ja. När de sitter ensamma och olyckliga, då duger vi.
Men se – vi nöjer oss inte med att duga endast då. Vi ska duga varje dag. Vi ska duga till vardag och till fest. Vi ska alltid vara prio 1. Annars får det vara.
As.
Nu till något helt annat. Jag kom just på att den briljanta versionen av Frozen – så som den framfördes på Sticky & Sweet Tour – varken finns med på cd:n eller dvd:n. Galet, säger jag. Galet. Den är ju SÅ bra.

Vad gör en liten popfjolla då? Förmodligen laddar han ner videoklippet illegalt och rippar ljudet från det och skapar sin egen lilla mp3. Så går det.
madonna frozen sticky & sweet
Naturligtvis skapar han även ett vackert omslag.