Det kom ett mail

Det slog mig precis hur det ligger till: du är smyghetero. du är, så att säga, på väg ut ur garderoben. tecknen finns ju där – du har inte haft homofilt sex på evigheter, du klämmer – så ofta du bara kan – ***** på tuttarna (bildbevis finns ju i din blogg) etc… så därför, grabben: FÖRNEKA INTE DIN LÄGGNING! VI TYCKER OM DIG SOM DU ÄR – ÄVEN OM DET ALLTSÅ SKULLE VISA SIG ATT DU ÄR HETERO!
Jag svarade:
Tack detsamma, älskade bögjävel.
Han svarade:
Jepp, vi är båda två på väg ut ur garderoben – dock i motsatt håll. Jippie! Mmmmm!!!
Kanske är det så. För några år sedan var jag på en rätt trist date. Vi satt på ett hak på Kungsholmen och en ung kvinna flirtade vilt med mig. Det slutade med att jag dejtade henne veckan därpå. Dessvärre skulle hon just lämna landet så det blev ingen uppföljare.