Ett stort paket


I förrgår hämtade jag ut ett paket. “Är det från Ginza?”, frågade den ljuvlige blatten bakom kassan. “Ja”, svarade jag och han langade fram det stora paketet och drämde det i disken. “Men det där måste vara fel. Det är så stort!”, protesterade jag.
Nej då, mitt namn stod på etiketten så jag tog jättepaketet under armen och gick hem.
Visst är det konstigt att det plötsligt krävs ett sådant här extremstort paket för en bok och en CD!
Varför?
Imorgon är det presidentval i Zimbabwe. Vad säger ni? Vem röstar ni på?
Imorgon kväll är det Earth Hour och vi släcker samtliga lampor mellan kl 20 och 21.
Update: De hade Earth Hour i Tel Aviv redan igår. Min kamrat berättar att han satt ensam i mörkret. I närheten av hans hem anordnades en stor konsert som fick sin el och energi genom cyklister! Tänk er ett gäng hunkiga grabbar och brudar ivrigt trampandes på pedalerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *