Det homosexuella samlaget låg i luften

Jo, jag var ute igår. På klubb. Fatta.
Jag rakade, duschade och parfymerade och jag bar vax i håret och drog på mig mina eleganta röda skor och hoppades på det bästa.
På dansgolvet stod jag och plötsligt hade jag en het man på mig och om mig och kring mig och det osade älskog om oss. Det låg i luften. Det ryckte både här och där och jag skrattade högt och vulgärt och jag böjde huvudet bakåt och jag syntes och hördes. Sensuellt rörde jag min fem kilo lättare kropp. Vred och vände på den. Gned och gnuggade.
Och sedan gick jag hem.
Ensam.
Men hey – jag slapp klamydian.
Och så här dansade jag på dansgolvet.

12 reaktioner till “Det homosexuella samlaget låg i luften”

  1. Ett par tips inför nästa klubbkväll; dansa inte som på videon, ta på dig skorna innan du går ut och lämna för guds skull tvärflöjten hemma.

    1. Tipstack. Skorna glömde jag i fyllan och dansen sitter i ryggmärgen. I brist på en stilig kärleksflöjt blåser jag i den flöjt jag alltid bär i ryggsäcken. En bög måste få blåsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *