Check that bitch out

Igår trodde jag nästan att heterograbbpolaren hade ‘gjort slut’ med mig. Han kom inte in på mitt rum en endaste gång och när jag gick in i hans och sa “tack för idag, slut för idag” (okej, så sa jag inte, men ni hajar) så tittade han inte ens upp, vilket de andra som var närvarande tack och lov gjorde – annars hade jag ju känt mig utfryst.
Idag började han dock dagen med en hälsning. Strax därpå kom han in och vi växlade några (tror jag) grabbiga ord. Det är nog bara en tidsfråga innan vi sitter och hinkar den där billiga bärsen medan vi snackar titties och rårakade möss. Förmodligen sitter jag lite bredbent. Kanske gungar jag lite på stolen också. När en stilig puma passerar slickar jag mig på överläppen och väser: “check that bitch out” (det låter roligare på engelska).
Sedan kan jag ju alltid dra till med: “såg du matchen igår?” och hoppas att han inte frågar vilken match jag snackar om. Förhoppningsvis svarar han något i stil med: “Självklart! Fy fan alltså!” “Eller hur!” kan jag då replikera, “han, vad vad han nu heter, var ju helt jävla otrolig!”
Nä, nu ska jag strax gå på lunch. Böglunch. Hoppas sällskapet inte snackar känslor och såna där damiga saker.