Äntligen i Israel


Så… Flygresan gick bra och 4 timmar och 25 minuter passerade förvånansvärt snabbt. Kom ut från passkontrollen efter många frågor om vad jag skulle göra i landet och vem jag skulle träffa och stod plötsligt i 28 graders värme utanför Ben Gurion Airport. Tog en taxi till hotellet (140 Shekels) som låg exakt så centralt som jag hoppats. Duschade min väldigt svettiga kropp och gjorde mig hemmastadd. Träffade ES utanför hotellet och vi gick till en irländsk krog på samma gata. Pratade. Därefter gick vi ner mot stranden där vi stod och glodde ett tag. Promenerade hem till honom och jag skrev inlägget som publicerades “live” innan vi mötte upp IB som jag känt ett par år + två för mig nya förmågor: Yitzak och Roy. Vi gick till ställe som serverar choklad i en miljard former. Det var kul och mysigt att sitta ute i natten och prata svensk schlager och Linda Bengtzing (som de alla älskade). De berättade om hur de antingen åker till Stockholm och ser finalen av melodifestivalen eller samlas hos någon och ser sändningen över nätet. “Melodifestivalen ÄR Eurovision Song Contest” sa de och jag kände mig en smula stolt.
Promenerade hem, duschade igen och ligger nu i sängen.