Äntligen fredag

Ja, måndag för de flesta, men för mig är åttadagarsveckan snart slut.
Bra så.
Jag är trött men vid gott mod. Jag vill sova. De tidiga morgnarna sätter sina spår.
Men det var inte det vi skulle prata om. Nej, jag ska berätta om nattens drömmar och ni är välkomna att analysera dem.
1
En mycket närstående person tog livet av sig och när jag kom till platsen så var ingen ledsen. Allt var lugnt. ”Varför är ingen ledsen?” frågade jag. ”Därför att NN tog inte livet av sig för att livet var outhärdligt och hemskt. Inte heller för att NN skulle ha varit deprimerad. Nej. NN tog livet av sig därför att hon tyckte att hon inte hade mer att göra i denna värld. Hon hade gjort allt hon skulle. Ja, hon var färdig helt enkelt”.
Mycket märkligt var det.
2
Mina skor kändes konstiga och tunga och jag noterade att det gått hål i sulan. När jag stack in fingret för att rensa så kom det ut en massa pengar. Jag räknade mynten till 500 kr i olika utländska valutor (främst brittiska pund).
Mycket märkligt var det.

10 reaktioner till “Äntligen fredag”

  1. Att drömma om döden är ju ett tecken på att du håller på att förändras. Och jag har redan sett ett par resultat av den förändringen. Detta verkar lovande. :o)

  2. Även om du är en mycket positiv bekantskap, kan förändringar göra också dig ännu bättre. ;o) Jag menar inte att jag har tänkt på att du skulle ha behov för det, men det är klart att vi alla har potential.

Kommentarer är stängda.