Det heterosexuella samlaget ligger i luften

Här är min rapport från gårdagens tunnelbaneresa.
Hej. Jag står på tunnelbanan. Till höger om mig står ett kelande par i medelåldern och till vänster ett yngre råhånglande par. Deras förspel är intensivt och man bara vet att han har ribba och att hennes fina lilla fitta är fuktig. Det smaskas ordentligt kan jag avslöja. Då och då kvider hon till. ”Mmhh!” ”Brööl!” svarar han.
Jaha, nu kliver de av – nu blir det åka av hemma på hallgolvet. Ha kul så länge det varar – akten lär bli kort.
Bakom mig sitter en ung kvinna med barnvagn. Hon har kört in vagnen i gången istället för att lämna den vid dörrarna. Barnet skriker inte men ändå sitter morsan och viftar frenetiskt med sin bjällra. Dong-dong-dong-kling. Dong-dong-dong-kling.
Åh, nu är det något ljushuvud som plockar fram ett munspel. Så vackert. Dong-dong-dong-kling och munspels”musik” på det.
Snett mittemot mig sitter en kvinna runt 40. Hon glor på mig och hon ler lite inbjudande. Jag vet inte om det är mig eller min hund hon har siktat in sig på.
Har ni tänkt på att under helgerna existerar inga regler i kollektivtrafiken? Att ta sig från a till b (en tripp på 12 små minuter) blir en händelse i sig – en hej-kom-och-hjälp-mig-händelse.
Vore jag inte miljöpartist och om jag hade körkort så skulle jag ta bilen. (Det går inte att promenera på helgerna eftersom gatorna är fulla av långsamma flanörer som vaggar från höger till vänster.)

5 reaktioner till “Det heterosexuella samlaget ligger i luften”

  1. Stockholm verkar vara ett problem. I Göteborg går det utmärkt att gå ute på helgerna även om man får parera för alla spyor.

Kommentarer är stängda.