Jag ska tiga

Igår skrev jag ett vackert mail till någon. Jag var på bra humör och kände att jag älskade livet och alla människor och djur och blommor och inte minst den här personen (tänk: ett nyktert fyllemail). Jag skrev att jag ”verkligen uppskattar vår vänskap bla bla bla” och en massa andra patetiska rader.
Sedan fick jag ångest.
Och kollade min mail var femte minut.
Nu fick jag äntligen ett svar. Personen i fråga kunde bara hålla med. Jag gjorde inte bort mig.
Phuuu.
Jag ska försöka sluta skriva hjärtliga mail när jag är på bra humör.

6 reaktioner till “Jag ska tiga”

  1. Mitt problem är istället att jag alltid är så kategorisk och påstår saker som jag inte har belägg för (eller jo, men jag måste skydda mina källor). Så jag har konstant ångest efter att jag öppnat mun.

Kommentarer är stängda.