Hög på fågelsång

Jag står under ett träd och lyssnar på vårglada fåglar. Tänk hur saker och ting förändras; tänk att det är fågelsång som går hem så här på ålderns höst! Borta är rökiga krogar (det är ju lag på det) och sena sprit-, knark- och porrorgier.
Ah, ljuva liv.

Uppdatering: nu är jag hemma och nu ska jag dela med mig av allt jag gör denna ”fredagskväll”.
– Tog en halvlång promenad med Sebbe.
– Diskade ett berg.
– Kokade råris för två dagar.
– Under tiden rakade jag mig och duschade.
– Nu lagar jag indisk currymat.
– Nu har jag ätit och nu glor jag på Desperate Housewives. Mycket fin scen nyss. Kärleksfull och fantastisk.
– Och nu har jag vunnit en kippa i en ”var först med att svara rätt på frågan”-tävling på Facebook.
– Kvällspromenaden med Sebbe är avklarad. Det är väldigt mysigt i mina kvarter – inte undra på att köerna ringlar långa när det är lägenhetsvisning (som i afton).
– Nu ser jag på Desperate Housewives igen. Sebbe har just lagt sig.
– Har inte fått ett endaste litet meddelande på Qruiser under hela kvällen och imorgon går mitt guldmedlemskap ut. Kanske raderar jag min profil – med en bitter min i trynet.

4 reaktioner till “Hög på fågelsång”

  1. Jag vill inte grusa dina illusioner, men du är ung. Ack, så ung. Själv minns jag inte min ungdom längre. Men du är härligt orakad! (Se, nu blev jag distraherad, lätt hänt när man befinner sig i ålderns midvintertid).

Kommentarer är stängda.