Vulgosnack på Hooker Street

Another lazy day @ Hooker Street.

Så… Väninnan som är på semester kom förbi jobbet. Vi stod ute på horgatan och pratade lite om livets stora och små ämnen. Hon, som är en mycket vacker kvinna med brinnande sexualitet, berättade om de senaste män och kvinnor hon varit intim med. Mycket detaljerat delade hon med sig av sina eskapader och jag, som lever i celibat eftersom jag väntar på någon speciell att ge mig till, sög åt mig som en svamp.
Det var grovt vulgosnack om ställningar, fetischer och kroppsvätskor och när vi skildes åt så noterade jag att alldeles runt hörnet stod en ung grabb i blåställ och solade sig lyssnade.
Jag kan tänka mig att han vispade frenetiskt med näven innanför snickarbyxorna.
Härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *