Vinterlördag, väninnan och Let’s Dance

Hello. Så här vackert och vintrigt är det här hemma.
Strax ska Sebbe och jag + vän ner till byn för att shoppa loss en smula. Jag har ett presentkort på ett av de stora varuhusen och jag tänkte bränna det. På vad vet jag inte – det som är roligt med presentkort är att man kan, och bör, använda dem till något ganska oväntat och kanske till och med en smula onödigt!
Angående gårdagskvällen så kan jag avslöja att vad väninnan ville få ”vägledning” om var – inte män som jag trodde – utan hundar. Ja! Hon ska skaffa hund! Underbara nyheter.
Det var en bra kväll. Vi hade ej träffats på några år och middagen var utsökt, drinkarna härligt sura och det röda vinet var väldigt mustigt och gott. Premiärtittade även på Let’s Dance på horiga TV4. Har aldrig sett det tidigare men nu var jag ju tvungen då den ljuvliga Gudrun var med.
Hahaha. Det var härligt att se henne svänga loss på dansgolvet. Utan glasögon – bara en sån sak.
Naturligtvis juckades det en hel del så ja, jag kommer nog att följa programmet den här säsongen. Claudia Galli var för övrigt snyggare än nånsin. Mums. Och som jag skrev på Facebook häromdagen: visst vet vi redan nu att Agneta Sjödin kommer att ”finna kärleken” i programmet och gifta sig till hösten för att sedan skilja sig nästa år och skriva en bok om det, efter att ha vandrat i bergen, året därpå?