Vilken vecka är det?

I arbetet får jag då och då mail där – för att göra detta väldigt kort – det endast framgår vilken vecka det gäller. Och jag vet ingenting om veckor – är det inte lite ute med veckor? Inte ens på datorn står det ju (vad jag kan se när jag snabbt kollar).
Då googlar jag, och ett förslag kommer upp. Jag skriver ”vilken vecka” och förslag nummer ett som kommer upp är ”…är det?”
Jag älskar dessa pedagogiska, simpla frågor.
Ännu mer älskar jag alla dessa små hemsidor som ligger därute.
Googlar du på ”Vilken vecka är det?” så kommer vecka.nu upp allra överst.
Klicka här så ser ni. Love it!
Ni som gör dessa små siter: tack! Vilket otacksamt arbete det måste vara. Så tack tack tack!

10 reaktioner till “Vilken vecka är det?”

  1. Veckor är inte ute. För min del är det (arbets-)livsavgörande. Det är vecka 8. Och enligt mitt schema är det vecka 1. Men enligt det schema jag delar med andra är det vecka 2. Blandar jag ihop detta uppstår kaos värre än den snö som fallit över kungliga huvudstaden.

  2. Visst är det underbart med enkla lösningar… instämmer helt och fullt och tackar dessa själar för deras ouppmärksammade arbete!

  3. Veckor används mycket i skolan, barnen får lappar med sig hem med veckor hit och dit. Jag brukar vara förvirrad över både vilken vecka och vilket datum det är. Veckodagarna brukar jag ha lite mer koll på. Månad också och år. Det är en tisdag i februari år 2010. Räcker inte det?

Kommentarer är stängda.