Viktig info till butiksägare

Ni kanske drar in några kronor men ni förlorar desto mer. Sanna mina ord.
Jag talar om de vidriga försäljare som ni tillåter hänga vid era utgångar. När vi har handlat vill vi inte bli påhoppade av dessa parasiter! De smörar och åmar sig och de är ofta visuellt mycket attraktiva. Känner mig hånad av dem! Lite som när det visar sig att en krogflirt egentligen är ute efter ens vän.
Trodde det var en fas, men nej. Nu känner jag mig tvungen att överge Ica Nära på Sveavägen på grund av dessa påflugna lismande sol-och-vårare. Förrförra veckan var det nån pillerförsäljare. Förra veckan nån mobilabonnemangskrängare. Den här veckan… ja, jag vet inte ens vad grabben ville lura på mig; jag blundade och sa ”nej tack!”
Så kan det gå. Släng ut dessa jobbiga typer så kommer jag, och många med mig, tillbaka till era butiker.
Tills dess: TTYN.

7 reaktioner till “Viktig info till butiksägare”

  1. Man svarar ”jag är inte intresserad av dina produkter, bara av din kropp”. Antingen får man en dejt eller mer troligt, de slutar tjata…

  2. Ha, ha… Ett litet tips! Korsa fingrarna och håll upp dem som ett kors emot dem… Säg sedan ”Tvi, tvi, tvi”. Det hjälper mot vampyrer i alla fall 😉

Kommentarer är stängda.