Vad jag lyckades handla

Som sagt: jag är en värdelös shoppare, men jag lyckades bränna nästan hela presentkortet och jag är SÅ nöjd. Ja ja, skratta ni, men 1) jag kollade faktiskt på det där sängbordet (som jag inte ska äta frukost på, utan ha datorn på) redan för en månad sedan och jag ville verkligen ha det, och 2) jag behövde verkligen en bestickkorg. Och eftersom den där transsexuella jobbade bakom kassan så var jag tvungen att köpa den just där och då. Så det blev en underbar grön!

Nästa ämne.
Förutom att det är bra för det egna psyket att blogga så träffar man så många härliga (och mindre härliga, det ska erkännas men förträngas) människor.
Ex. en finemangfin läsare som läste om min extrema kärlek till låten Tachlom, by the one and only Dana International, som jag bloggade om för ett tag sedan. Vips hade jag den osläppta engelska versionen Dream On, Dream i min inkorg och jag är glad som ett bortskämt barn på julafton. Ja, det var den låten som gav mig inspiration till den kommande (andra) tatueringen som jag skrev om nyligen och till min enorma glädje är den engelska texten (jag har naturligtvis STUDERAT den hebreiska mycket noga) ganska trogen originalet. Och inte minst: favoritraden ur låten, som är den blivande tatueringen, är kvar! Jag blev så glad att jag var tvungen att spela in ett videoklipp och youtuba! Så här ser jag ut när jag sitter hemma i köket och DIGGAR. Verkligen diggar. –>

If you dream it means you’re still alive.
Fantastiskt! Simpelt men djupt. Love it.
Nästa ämne: jag ska på fest! Bara så där! Woohoo. Måste svida om och dra. Men…
… Jag avslutar med Dagens mail (eg. en Facebook-konversation, men whatevah):
jag älskar kött, röstar blått o aldrig varit någon större fan av schlager. kommer du ens vilja träffa mig då jag väl e hemma?
/Hunk
Svar: Du får äta vad du vill as long as jag slipper tillaga det. Hoppas du röstar fp då. Jag vill inte ha en schlagerbög. Tycker om kontraster.

8 reaktioner till “Vad jag lyckades handla”

  1. Jag har exakt likadant bestickställ inköpt på Åhléns för tre år sedan. Också grönt, men mer åt limehållet. Vi har god smak, eller hur?

  2. Bra shoppat! Jag ska köra KBT i shopping med dig när jag börjar jobba igen.
    Mysigt att ses senast. Puss!

Kommentarer är stängda.