Hala skor och fjortonkiloskroppar

Jag vaknar och känner mig som vore jag 19. Hahaha.
Hade en kul kväll men fick lite komplex då vännen har ett så fashionabelt hem. Allt är uttänkt och planerat (på ett bra sätt!) och minsta lilla bok står exakt där den ska. Så är det inte hos mig. Här är det rörigt men nu ska det bli ändring på det.
Klubben då? Jo, det var gott. Otroligt bra musik men som vanligt var gästerna mer upptagna med att visa upp sig (och sina tre meter långa fjortonkiloskroppar) än att knyta hymnens band med okända friare.
Låter bitter men det är jag ej.
På hemvägen gick jag förbi Arabica (vet ej vad stället heter så jag har döpt det till Arabica) och handlade falafel (det var där jag förra gången fick en kebab istället) och den var SÅ god. Ja, Arabica har Stockholms godaste fyllemat. Så är det.
Tyvärr hade jag på mig mina assnygga men ack så hala skor så när jag vandrade hemåt halkade jag omkring som aldrig förr. Vet inte hur många gånger jag ramlade, men vid ett tillfälle fick jag hjälp av okänd reko medborgare. Hahaha.
Vodka och hala skor=inte bra.
Nu har Sebbe just kommit hem och jag och Hundvakten ska ut och uträtta ärenden. Kick ass today!

4 reaktioner till “Hala skor och fjortonkiloskroppar”

  1. Som jag minns det ramlade du även en gång på väg TILL klubben. Och fick även då hjälp av en reko medborgare. Dock inte så okänd… 😉
    Och tack för dina vackra ord om mitt hem. Det värmer.

Kommentarer är stängda.