Vad har man annars vänner till?

Klockan är strax efter sju och första koppen kaffe slinker ner framför tv-nyheterna.
Känner mig trött och krasslig. Vaknade vid fyra och hade extremont i halsen och kände mig febrig. Lyckades så klart inte somna om och mår således nu som jag förtjänar.
I förrgår kom Hundvakten förbi med ett par fåtöljer. De bytte visst möblemang på hans posha jobb och eftersom min röda soffa inte räcker till under mina enormt populära tillställningar tackade jag ja till att ta över de halvslitna blå fåtöljerna som inte alls passar i mitt hem. Jag är dock inte så gaggig ännu att allting går ton i ton.
Mitt under Hundvaktens besök noterade jag att han skramlade runt i badrummet. Efter ett tag kom han ut och sa att han hade rensat mina avlopp. “Bless you”, väste jag. Jag gör vad som helst bara jag slipper rensa avlopp. Jag kan bara inte. Jag är mycket rädd och tror det kommer komma upp ormar och insekter.
OMG vilket ointressant inlägg. Skyller på att det är sommar och allt går på halvfart och inte minst på att jag känner mig krasslig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *