United 93 & snuskiga mail

Jag har just sett United 93 vilket kanske inte var den bästa idén jag haft. Idag är något av en ångestdag men jag vet inte varför. Känner mig svag och ynklig och jag kan inte påstå att jag känner mig bättre efter filmen. Borde sett några Sex and the City-avsnitt istället.
Kollade min Qx-sida och det plingade till. Trodde för ett ögonblick att jag fått ett trevligt mail från någon trevlig men som vanligt får jag bara meddelanden från folk som kallar sig Sväljerkukdjupt och liknande. Ja, ja, vissa klagar på att de aldrig får några meddelanden överhuvudtaget men det vore nästan trevligare.
I söndags förresten såg jag en babe i baren och just innan vi började prata såg jag att det var en jag dejtat ett par gånger. Hann just fråga mig själv varför jag avvecklade det hela när jag insåg att han har så otroligt påfrestande röst i kombination med att han är ung (vilket man inte tror när man ser hans två meter långa kropp) och säger saker som bara väldigt unga personer säger. No way Jose.
Jag fick en mp3-spelare med posten idag. En sådan där liten rackare man blir lovad när man börjar prenumerera på Illustrerad Vetenskap. Som av en händelse fick jag två likadana små paket och jag var just på väg att öppna det andra då jag insåg att det var adresserat till snyggogrannen. Nu vet jag alltså ännu en sak om honom; vi har likadana mp3-spelare och vi prenumererar på samma tidning.