Tu es nul au lit, je dois te quitter

Idag har jag varit singel i exakt ett år.
Igår, tidigt på kvällen när jag och Sebbe gick ut, upptäckte vi att det hade snöat. Sebbe fullkomligen älskar snö. Han springer fram och tillbaka och smakar på snön och virvlar hit och dit och fram och tillbaka. Himla söt.
Gårdagen gick fint, bara fint.
Drack rödvin och pratade i soffan. Hela kvällen. Såg ett Abfab-avsnitt som Fransosen inte hade sett tills jag somnade (!). Sedan sov vi. Något mer spännande än så har jag faktiskt inte att blogga om på den punkten. Men den som lever får se.
Spoilervarning om du är min kollega.
Kom till jobbet i morse och fann en julklapp med mitt namn på. Det visade sig vara en överfallsspray + ett presentkort på Systembolaget (!). Det känns som de två går hand i hand på något sätt.. Bra med sprayen – vi jobbar ändå i Stockholms horkvarter och när man kommer till jobbet tidiga helgmorgnar stöter man på ett gäng mer eller mindre suspekta personer.