Teknikdrama = ingen het date

Fatta.
Jag kom hem igår. Städade och gonade och väntade på att Y skulle komma hem. När han väl anlände fungerade inte min webbkamera. Därefter fungerade inte MSN överhuvudtaget. Jag var så förbannad så ni anar inte (och Y, som tycker att jag är så oerhört balanserad, fick via telefon äntligen höra mig riktigt pissed off). Okej, det har gått lite rykten om hur jag fullkomligen EXPLODERAR när jag får internetpanik (nätet går ner) – och lite så var det igår kväll. Jag satt uppe till 01 och avinstallerade, installerade om, googlade och läste och testade än det ena än det andra. Ingenting fungerade. Kunde inte ens sova.
Så idag, efter två timmars slit, inkl. en systemåterställning som inte gav något resultat, ordnade det sig.

Och så här glada blev vi till slut.
Nu kan dagen äntligen börja! Jag hatar tekniska problem!
Tekniskt tips: Kommer ni ej in på MSN och får felkoden 80040154 så finns en massa tips här. Jag testade allt, och det som slutligen fungerade för mig var det som någon vid namn Phil skrev.