Nu är det bara vi


Följde syrran till flygbussen på lunchen min. Som god storebror bar jag hennes tunga väska, fixade biljett och gav henne noggranna instruktioner om vilken terminal hon skulle till. Fastän tösen uppfostrar två barn (och en karl?) så upphör ju inte storebrorsfasonerna.
Nu ska jag jobba färdigt, gå hem och städa och därefter måste jag hitta nåt raffigt att ha på mig på kvällens kameradate med Y.
(Nu sms:ar syrran och säger att hon sitter vid rätt gate, så nu kan jag andas ut.)
Förresten: min syrra är väldigt humoristisk av sig och när vi är tillsammans är vårt snack så perverst att mor skulle skämmas. Inte för att det har med saken att göra, men systerns roligaste replik kläckte hon fram på Skanstulls tunnelbaneperrong i lördags: “Man ser inte på dig att du är bög. Du är liksom så… manlig.”
Hahaha.
Oj, vi blev förevigade när vi klubbade i fredags. Hittade just denna bild på Paradise Sthlm:s hemsida. Kul hade vi.