Teknik, kontrakt och djupa tankar från en vän

Ljuv morgon på er alla.
Kaffet slinker glupskt ner medan jag tittar på K-G Bergströms intervju med IKEA-grundaren Ingvar Kamprad.
Igår på lunchen slank jag ned till Teliabutiken och handlade en iPhone. Min Sony Ericsson faller i bitar och jag har den senaste tiden skämts en aning över att den är beroende av tejp för att fungera.
iPhonen pysslade jag med halva kvällen igår. Mycket trevlig leksak.
Jag var tvungen att avbryta min lek vid 19 eftersom jag var inkallad att agera vittne vid en kontraktsignering. Mycket spännande men konstigt att stå mitt på Stockholms Central och skriva på papper efter papper. Sebbe var med så klart —>
Han tyckte det var jobbigt med alla människor som susade förbi men han var glad över att återse någon han ej sett på väldigt länge (vi snackar.. skilsmässa här… Kind of).
Jag fick ett väldigt fint mail från en ung men och vis vän angående det jag skrev i inlägget Analys:
Jag tror inte att man ska fokusera på sånt man INTE vet (…). Det man INTE vet får man ju typ ta reda på OM det går… Som om han är nötallergiker om jag ska bjuda på middag. Om han är mannen i ditt liv kommer du ju inte få ett direkt svar på, utan det märker du ju när ni är 80 och har levat med varandra i många år.
Ta energin du lägger på att tänka på om han är mannen i ditt liv (som du inte kommer få svar på) att lägga på att berätta och visa att du tycker om honom och njuta av att ni är tillsammans! =)

2 reaktioner till “Teknik, kontrakt och djupa tankar från en vän”

Kommentarer är stängda.