Tacksamhet och mer motion

Jag tackar Moder Jord för att jag inte känner av den beryktade krisen.
Sjudagarsveckor på UTV, intensiva webbjobb och spännande skrivuppdrag på löpande band. Det känns gott. Och det känns som att jag är värd detta goda. Ja, det är jag.
Under 90-talskrisen var jag både arbets- och bostadslös och det var ett hel-ve-te.
”Men kan du inte flytta hem till mor och far igen?”, pep myndighetspersoner.
”Jag skulle inte tro det hörrö.”
Nåväl. Det var nu inte det inlägget skulle handla om, utan vad jag ville säga var att jag och Sebbe idag hittade en ny fantastisk motionsrunda. Vi snackar 7-8 km från dörr till dörr och vi ser en massa, massa vackra vyer under vår intensiva frammarsch. Gubbfläsket brinner så det slår gnistor om mig. Jag njuter och förhoppningsvis får jag även sova gott om nätterna.

hebrepop
Firar med ljuvlige Yehonathans Across The Universe.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,