Svävande hund och superhet hunk (Note to self)

Jag måste skriva ner min absurda dröm.
Sebbe och jag var ute och gick i solskenet. Plötsligt lyfte han upp sina fyra små tassar och svävade några meter; som en hårig fjäril (minus fladdrandet med vingarna). Det såg så sött ut i drömmen så nu bestämde jag mig för att skriva ner det för att aldrig glömma.
Det var tydligen helt normalt och allt var i sin ordning – i drömmarnas värld kunde hundar helt enkelt sväva fram.
Ha ha.
En annan sak som jag måste skriva ner för att aldrig glömma är att nyss när vi tog tuben till kontoret så, på centralen, reste sig en man i röd luvtröja upp. Han vände sig om och gick mot dörrarna och han var så stilig. Han var stilig. Han var förmodligen den stiligaste man jag någonsin sett. Åh, det är tungt att vara ensamstående och inte få leva ut alla tusentals lustar som plågar kroppen.
Fan!
Avslutningsvis… Dagens mail:

You are similar to a small brown bear cub.
I have written you because you the pleasant and nice guy and at you a positive profile.
If want write to me and we will communicate.
/Gosse, 25, Stockholm

Jahapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *