Suomipop: Ultra Bra

Vad gör man när ens favoritbands superdänga ej finns online (varken på youtube eller Spotify)? Jo, man lägger upp den själv. Och tar risken att den blir nedplockad och att man själv blir stämd. MEN HEY, DET ÄR REKLAM!
Här är den finfina låten ”Tel Aviv, Tel Aviv” med den numera insomnade finska supergruppen Ultra Bra. (Superbra! Det är ju så att om man inte förstår vad de sjunger om (smarta texter) så faller man lätt för de underbara melodierna.)
Njut mitt fotoalbum, njut Ultra Bra och njut Tel Aviv!

5 reaktioner till “Suomipop: Ultra Bra”

  1. Hmm… det var ju inte min musik precis.. videon däremot.. 🙂 Fast det slog mig att det där IKEA, det var väl det som brann ner nyss??

  2. VAR det??? Det fattade inte jag.. jag såg bara skylten.. 🙂 Som det kan bli.. 🙂 Nåja.. den kanske också brann upp , vem vet.. He-he!!

  3. Jamen där ser man att det är en lastbil.. på videon gick det så snabbt förbi.. jag fick för mig att det var en vägg.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *