Söndag och 27 grader

Gårdagskvällen i korthet; träffade kamrat a på Torget men han – som lockade ut mig – skulle sedan hem och kela. “Är det sån du ska bli nu när du har kille”, sa jag då men var tacksam över att kamrat b gjorde mig sällskap när jag ändå var på g. Hamnade inte helt oväntat på CC men var inte i fas utan betraktade mest. Mest minnesvärt var att se det överfulla dansgolvet under Hard Rock Hallelujah. Såg fyra ex. F-y-r-a. Hälsade på noll. Vill inte ha ett endast ex till så det är väl därför jag lever som en munk; träffar otaliga karlar men går inte längre än så.
Träffade förresten snyggogrannen i porten igår.
Snyggogrannen: Tja
Jag: Tjaa
Snyggogrannen: Är det bra?
Jag: Jo tack, det är fint
Snyggogrannen: Strålande
Varför sa jag inget mer? Varför är jag inte mer verbal? Varför kommer jag på allt när det är försent? Varför är min hjärna så slö? Det är väl därför jag föredrar att skriva framför att tala. Hinner ju tänka först.
Visst känner man sig som en loser när man promenerar hemåt på morgonkvisten med en påse skräpmat i näven!? Eller är det bara jag som har mina nojor?
Skulle vilja slappa i min porr-röda soffa hela dagen men har lovat bort mig på “romantisk picnic på kungliga Djurgården – I bring a dunk of eldvatten and you bring a sommarsallad” så nu måste jag gå och handla och svänga ihop sommarsallad a’la Kim M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *