Sommaren gör oss så gott

God sommarmorgon.
Idag ska jag inte jiddra om att tunnelbanan bara går var tjugonde minut på grund av ombyggnad. Jag kommer heller inte uppmärksamma att tåget således är packat. Tänker inte fästa någon vikt vid att 10 meter innan ankomst till stationen som jag skulle kliva av på, stannade tåget i tunneln och stod still, still, still. Jag ignorerar också att samtliga superlånga rulltrappor var ur funktion och fick mig att känna astmasmak i munnen.
Det är nämligen sommar nu (denna vecka åtminstone) så nu är vi positiva och njuter av att folk beter sig som folk.
Vad har jag gjort under mina lediga dagar? Jag har sett film. Bland annat Marley and Me – en riktigt värdelös film med den superhemske Owen Wilson och den ärtiga Jennifer Aniston. Trots att filmen var kass grät jag riktiga tårar i slutscenerna. Det gjorde mig gott.
Såg också om The Reader, som jag ju såg på bio i Tel Aviv. Den var ännu bättre den här gången. Kate Winslet är ju helt enkelt bäst.